layoutelementlayoutelement
CSU Logo 
frivillige på CSU

Frivillige

Har du lyst til at være frivillig i Center for Socialt Udsatte, er du meget velkommen til at kontakte Karina. Se kontaktoplysninger her på siden.

Alle frivillige kommer til en indledende samtale, hvor forventninger afstemmes.

Der er frivillige, som er tilknyttet en bestemt afdeling og frivillige, som kan tilkaldes ved særlige behov. Planlægningen sker i et tæt samarbejde med dig og vi er meget åbne overfor nye ideer og tiltag. Nye små projekter startes løbende op, ofte som udspring af en idé, som en frivillig er kommet med.

Du bliver inviteret til frivilligtræf nogle gange i løbet af året. Et arrangement, som har et fagligt og et socialt indhold. Samtidig er det med til at give frivillige et tilhørsforhold og rig mulighed for at sparre med andre frivillige. Vi har i dag en fast stab på ca. 30 frivillige.

Vi er yderst taknemmelige for den frivillige indsats, og det vil være et stort tab for borgerne ikke at have denne gruppe omkring sig. Vi søger hele tiden nye frivillige, så har du lyst til at give en hånd med er du meget velkommen til at kontakte frivilligkoordinator Karina Simonsen.

 

Særligt for dig, der er tidligere misbruger

Er du tidligere misbruger og kan du tænke dig at være med i det mentor/mentee projekt Viljestyrke - kontakt Nasli Aslan på telfon 27830488 eller mail: nasli@botrivsel.dk

Se flere informationer på denne side til højre under Viljestyrke.

Viljestyrke sætter en erfaren (mentor) og en ny ex-misbruger (mentee) sammen. Den erfarne kan bidrage med viden og erfaringer, som kan hjælpe den nye ex-misbruger med at møde de udfordringer, man står med, når man lige har afsluttet et misbrug. 
Indholdsansvarlig Birgit Høst Secher, bhs@horsens.dk  
For yderligere oplysninger kontakt

Karina Simonsen
Frivilligkoordinator


Tlf.: 21445058
E-mail: kbs@horsens.dk